Zeleninové recepty

Zeleninové recepty > Zálivky, marinády, octy, ochucená másla > Bylinkové máslo

Bylinkové máslo

150 g másla

2 šalotky

30 g sterilovaných okurek

50 g žampionů

5 kaparů

2 sardelové řezy

Petrželka, citronová kůra

 

Šalotku, okurky, kapary, sardelové řezy, žampiony, petrželku a citronovou kůru jemně rozsekáme a důkladně promícháme s máslem. Utvoříme roličku o průměru 30 – 40 mm, zabalíme ji do pergamenu a necháme řádně ztuhnout. Podle potřeby z ní ukrajujeme jednotlivé dílky.

 

  • Přehled hlavních druhů zeleniny
  • Čištění, krájení a tvarování zeleniny
  • Příprava zeleniny k plnění
  • Tepelná úprava zeleniny
  • Studené předkrmy
  • Polévky
  • Teplé pokrmy
  • Omáčky
  • Saláty
  • Zálivky, marinády, octy, ochucená másla
    • Zeleninová marináda s vínem
    • Zeleninová marináda „Oriental“
    • Zeleninová marináda s kořením kari
    • Paprikový ocet
    • Koprová zálivka se zeleninou
    • Bylinkový ocet
    • Estragonový ocet
    • Šalotkový ocet
    • Estragonový ocet se šalotkou
    • Citronový ocet
    • Ocet s vůní karafiátů
    • Francouzské sardelové máslo
    • Česnekové máslo
    • Šalotkové máslo
    • Bylinková zálivka
    • Šlehačkový křen
    • Jablkový křen
    • Křen s karotkou
    • Pomerančový křen
    • Ocet s vůní jarních fialek
    • Žloutková zálivka
    • Křen s červenou řepou
    • Bylinkové máslo
  • Dezerty
  • Nápoje
  • Skladování a konzervace zeleniny

Vyhledávání


© 2015 Všechna práva vyhrazena.
Tvorba www stránek zdarmaWebnode
Úvodní stránka Mapa stránek RSS Tisk
 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet