Studené předkrmy
- Chřest s pikantní zálivkou
- Fazolky v koprové marinádě
- Ředkvičková pomazánka se sardelí
- Paprika s masovým salátem
- Ryba se zeleninovou nádivkou
- Pažitkový krém v eidamském sýru
- Paprika se sýrovým salátem
- Artyčoky v česnekové omáčce
- Rajčatový krém se zelenou okurkou
- Rajčata se šunkovou pěnou a ořechem
- Paprika se zeleninovým žervé
- Paprika plněná zeleninou
- Zeleninový krém v sýru
- Rajčata plněná rybí pomazánkou
- Rajčata plněná květákovým salátem
- Rajčata s ovocným žervé
- Rajčata s celerovým salátem a mandlemi
- Zeleninový tvaroh
- Rajčatový rosol – základní předpis
- Rajčata s karotkovým salátem
- Plněná paprika s játrovou pěnou
- Rajčatový rosol se zeleninou
- Rajčatový rosol v šunce s mladou kukuřicí
- Plněná rajčata se šunkou
- Vejce s rajčatovým krémem
- Rajče se zastřeným vejcem
- Rajčata s pažitkovým krémem a šunkou
- Plněné okurky
- Okurkový rosol
- Zeleninový koktajl
- Zeleninový salát s hovězím masem
- Tykvový koktajl s koprem
- Plněná okurka se žervé a klobásou
- Rajčata s olivami
- Brukvová pomazánka
- Rajče se šunkovou pěnou a okurkou
- Brukve plněná zeleninovým salátem
- Okurka se žervé a ředkvičkami
- Brukev plněná pikantním salátem
- Zeleninový koktajl se žampiony
- Knäckebrot s bylinkovou pomazánkou
- Zeleninové toasty
- Toast s ředkvičkami
- Toast s brukví
- Toast s rajčaty a olivou
- Toast s česnekovým máslem a hlávkovým salátem