Zeleninové recepty

Zeleninové recepty > Příprava zeleniny k plnění > Ředkvičky

Ředkvičky

Velké ředkvičky na spodní části příčně hluboce nakrájíme třemi zářezy a vložíme je do osolené studené vody. Za krátkou dobu se ředkvičky široce rozevřou, takže je můžeme pomocí cukrářského sáčku naplnit různými studenými pěnami.

 

  • Přehled hlavních druhů zeleniny
  • Čištění, krájení a tvarování zeleniny
  • Příprava zeleniny k plnění
    • Celer
    • Rajčata
    • Okurky, tykve, lilek
    • Zelné, kapustové, špenátové, mangoldové aj. listy
    • Kapusta
    • Květák
    • Pór
    • Papriky
    • Cibule
    • Ředkvičky
    • Fenykl
    • Kukuřice
  • Tepelná úprava zeleniny
  • Studené předkrmy
  • Polévky
  • Teplé pokrmy
  • Omáčky
  • Saláty
  • Zálivky, marinády, octy, ochucená másla
  • Dezerty
  • Nápoje
  • Skladování a konzervace zeleniny

Vyhledávání


© 2015 Všechna práva vyhrazena.
Tvorba www stránek zdarmaWebnode
Úvodní stránka Mapa stránek RSS Tisk
 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet