Zeleninové recepty
Zeleninové recepty
>
Příprava zeleniny k plnění
>
Pór
Pór
K plnění používáme pouze zimní pór, protože je silnější. Spodní bílou část, 10 – 15 cm dlouhou, uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Po odcezení a okapání z ní vytlačíme držadlem vařečky vnitřek a pomocí cukrářského sáčku pór naplníme
Přehled hlavních druhů zeleniny
Čištění, krájení a tvarování zeleniny
Příprava zeleniny k plnění
Celer
Rajčata
Okurky, tykve, lilek
Zelné, kapustové, špenátové, mangoldové aj. listy
Kapusta
Květák
Pór
Papriky
Cibule
Ředkvičky
Fenykl
Kukuřice
Tepelná úprava zeleniny
Studené předkrmy
Polévky
Teplé pokrmy
Omáčky
Saláty
Zálivky, marinády, octy, ochucená másla
Dezerty
Nápoje
Skladování a konzervace zeleniny
Vyhledávání
Úvodní stránka
Mapa stránek
RSS
Tisk
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet