Zeleninové recepty

Zeleninové recepty > Přehled hlavních druhů zeleniny > Cibulová zelenina > Cibule kuchyňská

Cibule kuchyňská

(Alliumcepa)

 

Používá se buď celá mladá rostlina i s natí a s polovyspělými cibulemi, tzv. zelenačka, nebo vyzrálé cibule bez natě. Zelené cibuli dáváme přednost hlavně při přípravě salátů, pomazánek, omáček a marinád.

 

  • Přehled hlavních druhů zeleniny
    • Cibulová zelenina
      • Cibule
      • Cibule kuchyňská
      • Cibule šalotka
      • Cibule perlovka
      • Pór
      • Pažitka
      • Česnek
    • Kořeninová zelenina
    • Kořenová zelenina
    • Košťálová zelenina
    • Lilkovitá zelenina
    • Lahůdková zelenina
    • Lusková zelenina
    • Salátová zelenina
    • Špenátová zelenina
    • Tykvovitá zelenina
  • Čištění, krájení a tvarování zeleniny
  • Příprava zeleniny k plnění
  • Tepelná úprava zeleniny
  • Studené předkrmy
  • Polévky
  • Teplé pokrmy
  • Omáčky
  • Saláty
  • Zálivky, marinády, octy, ochucená másla
  • Dezerty
  • Nápoje
  • Skladování a konzervace zeleniny

Vyhledávání


© 2015 Všechna práva vyhrazena.
Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode
Úvodní stránka Mapa stránek RSS Tisk
 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet