Zeleninové recepty

Zeleninové recepty > Dezerty > Karotková pěna

Karotková pěna

200 g karotky

60 g moučkového cukru

2 vaječné bílky

40 g mandlí

Šťáva z 1 pomeranče a půlky citronu

 

Nejprve vyšleháme bílky s malým množstvím cukru do husté pěny. Postupně přidáváme zbývající cukr a konečně zlehka vmícháme nastrouhanou karotku přichucenou citronovou a pomerančovou šťávou. Jednotlivé porce posypeme oloupanými, jemně nakrájenými mandlemi

 

  • Přehled hlavních druhů zeleniny
  • Čištění, krájení a tvarování zeleniny
  • Příprava zeleniny k plnění
  • Tepelná úprava zeleniny
  • Studené předkrmy
  • Polévky
  • Teplé pokrmy
  • Omáčky
  • Saláty
  • Zálivky, marinády, octy, ochucená másla
  • Dezerty
    • Pohár se zucchini a ovocem
    • Smažená tykev se skořicí
    • Karotkové pečivo
    • Tvarohové lívance s revení nebo dýní
    • Karotkový krém s ořechy
    • Zucchini s ovocným tvarohem
    • Karotkový nákyp s ořechy
    • Karotkový koláč
    • Tvarohové knedlíčky s revení
    • Hráškové kostky
    • Zelné taštičky smažené
    • Meruňky s karotkou
    • Celerovo-pomerančový krém
    • Zelné taštičky vařené
    • Karotková pěna
    • Okurky v cukru
    • Zelníky
    • Karotkové kostky s ořechy
  • Nápoje
  • Skladování a konzervace zeleniny

Vyhledávání


© 2015 Všechna práva vyhrazena.
Tvorba www stránek zdarmaWebnode
Úvodní stránka Mapa stránek RSS Tisk
 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet